Klantenservice

Veelgestelde vragen

Verkleuren de sieraden?

Gold en silver plated sieraden zullen na een tijd verkleuren. Hier staan een aantal tips om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden:

  • Als je in aanraking komt met chemische producten doe je sieraad dan af
  • Let op parfum en andere cosmetica. Zorg dat parfum en haarlak niet op je sieraad gespoten wordt
  • Doe tijdens het douchen of zwemmen het sieraad af, zorg dat het niet in contact komt met water
  • Doe tijdens het sporten je sieraad af, zorg dat het niet in contact komt met zweet
  • Doe tijdens het slapen je sieraad af
  • Bewaar je sieraden in een doosje of zakje
  • Maak je sieraden schoon met een zachte doek

Stainless steel / roestvrijstaal sieraden verkleuren niet.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending voor een pakket met track en trace naar Nederland kost €3,95 en is gratis boven de €60,-.  De verzendkosten verschillen per land. 

Wanneer je items retourneert waardoor het uiteindelijke bedrag niet op het benodigde bedrag voor gratis verzending uitkomt, geldt de gratis verzending niet. De verzendkosten worden dan afgetrokken van het bedrag dat je terug krijgt. 

 

Hoe wordt je bestelling verzonden?

We versturen je bestelling met sieraden met Post NL in een pakketje dat door de brievenbus past. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Grotere kledingstukken zoals truien en setjes passen niet door de brievenbus, hiervoor moet je wel thuis zijn om je pakketje aan te nemen. 

 

Wat is de levertijd? 

Je bestelling wordt als je voor 17:00 bestelt de volgende werkdag verzonden. Daarna is de levertijd 1 tot 5 werkdagen naar Nederland en 5 - 8 werkdagen naar België. De levertijden kunnen afwijken wanneer er vertraging is bij Post NL.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren na verzending. Wanneer je bestelling nog niet verzonden is kun je contact opnemen met ons via info@laurasjewellery.nl

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten en in de originele verpakking retourneren. Schrijf je bestelnummer op de verzendverpakking. 

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Wil je het item toch houden dan zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

- Het bestelnummer dient vermeldt te worden op of binnen de verpakking

- Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiëne.

- Sale items kunnen niet geretourneerd worden. 

- De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 

- Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn. Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt niet retour genomen.

- Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.

Retour adres: 

Retour Laura's Jewellery
Oplegger 13
5754HC Deurne
Nederland

Wanneer je een deel van je bestelling retourneert worden de verzendkosten niet teruggestort. 

LET OP: Oorbellen nemen we niet retour i.v.m. hygiene. Als je je bestelling met oorbellen toch retourneert geven we je de mogelijkheid het naar je terug te laten sturen op eigen kosten. 

Mijn bestelling is kapot aangekomen

Het kan voor komen dat items kapot gaan tijdens verzending. Wanneer een item kapot is sturen we een kortingscode van het bedrag van dat item + de verzendkosten. Neem contact op via info@laurasjewellery.nl, stuur ons een foto van het kapotte item. 

Mijn product is kapot gegaan nadat ik het heb gedragen

Wanneer je binnen 1 maand na aankoop van het product contact met ons op neemt zullen wij een kortingscode naar je sturen t.w.v. het product + de verzendkosten. 

 

Ik wil met jullie samenwerken

Neem contact met ons op via mail: info@laurasjewellery.nl

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Wanneer je bestelling betaald is ontvang je altijd een bevestigingsmail. Is dit niet het geval? Kijk dan bij je ongewenste mail of check of je het juiste email-adres hebt ingevuld. Je kunt altijd contact op nemen over de status van je bestelling via info@laurasjewellery.nl